Hell’s Kitchen Česko prichádza na slovenské TV obrazovky

Televízia Markíza prináša na svoje obrazovky kulinársku reality šou, akú slovenskí diváci ešte nevideli. Hell’s Kitchen Česko odštartuje už v nedeľu 31. augusta o 17:10 hod. a pravidelne sa bude vysielať každú nedeľu podvečer.

Divákov čaká špičková gastronómia, dramatické výzvy, ostré súboje v kuchyni a poriadna dávka emócií.

Jan Punčochář ako nekompromisný šéfkuchár

V úlohe prísneho, no charizmatického šéfkuchára sa predstaví Jan Punčochář – uznávaný český kuchár, známy aj z relácie MasterChef Česko. Každá epizóda prinesie iné náročné menu, ktoré preverí schopnosti súťažiacich pod veľkým tlakom.

Víťaza čaká nielen 2,5 milióna českých korún, ale aj prestížne miesto v novej Punčochářovej reštaurácii Šnycl v Prahe.

Slovenská stopa: Patrik Kolár zabojuje o výhru

Medzi 17 odvážnymi súťažiacimi sa predstaví aj Slovák Patrik Kolár (32) z Trenčianskej Turnej. Diváci ho poznajú z populárnej pekárskej súťaže, no tentokrát musí zvládnuť aj slané a náročné gastronomické výzvy.

Hoci v Prahe pracuje ako mzdový účtovník, varenie je jeho vášňou. „Varenie je pre mňa radosť aj výzva. Do Hell’s Kitchen som sa prihlásil, pretože chcem posunúť svoje hranice a naučiť sa niečo nové,“ prezradil Patrik.

Formát plný napätia a emócií

Do kuchyne plnej ohňa vstúpilo 17 súťažiacich, no už na začiatku vypadne jeden z nich. Každý týždeň budú musieť zvládnuť náročný večerný servis pre 40 hostí, kde rozhoduje presnosť, rýchlosť a odolnosť voči stresu.

Súťaž ešte viac okorenia tímoví kapitáni a žolíci, ktorí vstúpia do deja neskôr. O plynulý chod reštaurácie sa postará majordómus Martin Hranáč, známy z iných reality šou.

O formáte Hell’s Kitchen

Hell’s Kitchen vznikol vo Veľkej Británii v roku 2004 a jeho americká verzia so šéfkuchárom Gordonom Ramsayom sa stala svetovým fenoménom. Formát je známy náročnými kulinárskymi úlohami, prácou pod tlakom a dramatickým večerným servisom.

Teraz prichádza aj k slovenským divákom v českej adaptácii, ktorá sľubuje napätie, emócie a inšpiráciu zo sveta profesionálnej gastronómie.