Grammy 2024 naživo v TV

Odovzdávanie cien Grammy 2024 je hneď za rohom, čo znamená, že vaši obľúbení hudobníci sa chystajú vyraziť na červený koberec a postaviť sa na pódium v LA Crypto.com Arena.

Slovenským a českým divákom prinesie priamy prenos z červeného koberca televízia E!. Prenos je naplánovaný v pondelok 5. februára o 02:00 SEČ.

Najviac nominovaným umelcom večera je SZA, ktorý získal neuveriteľných deväť nominácií, zatiaľ čo Phoebe Bridgers, Serban Ghenea a Victoria Monét nasledujú v tesnom závese so siedmimi nomináciami. O hlavné ceny sa samozrejme uchádzajú aj najhranejší umelci hitparád ako Taylor Swift, Miley Cyrus, Jon Batiste, Olivia Rodrigo a Drake.

Recording Academy nedávno oznámila, že tohtoročný ceremoniál sa bude mierne líšiť vďaka trom novým kategóriám: Najlepší africký hudobný výkon, Najlepší alternatívny jazzový album a Najlepšia popová nahrávka.

E! Naživo z červeného koberca: Grammy, ktorým bude sprevádzať Laverne Cox a komička Heather McMahan, začína so všetkými celebritami na červenom koberci. Panelisti Zanna Roberts Rassi a Keltie Knight navyše poskytnú módne reakcie v reálnom čase, príbehy zo zákulisia a zábavné módne fakty. Glambot sa tiež vráti, aby zachytil hviezdy tejto módnej noci.

Naživo z E! je produkovaný Deň of Thieves s výkonnými producentmi Jesse Ignjatovićom, Evanom Pragerom a Barb Bialkowski.